Dobro došli u Tišler-Prom, svijet najkvalitetnije stolarije!

Izrada po mjeri

Izrađujemo prozore i vrata po vašoj mjeri

Naš stručni tim će se pobrinuti da ispuni sva vaša očekivanja!

Rok isporuke

Garantujemo isporuku u dogovorenom roku

Bez obzira na količinu, roba će biti isporučena u roku

Kvalitet

Kvalitet dokazuju naše reference i partneri

U Tišler-Promu kvalitet je na prvom mjestu!

O nama…

„Tišler-Prom“ doo danas predstavlja jednu od vodećih firmi u oblasti izrade građevinske stolarije u regionu. Višegodišnje iskustvo, savremena tehnologija, vrhunski dizajn, moderno poslovanje usmjereno prije svega na kvalitet i zadovoljstvo kupaca, rezultiralo je visokim pozicioniranjem naše firme u sam vrh proizvođača u Europskim okvirima pa i šire.

Konstatnim praćenjem svjetskih trendova u ovoj oblasti nastojimo biti inovativni, kreativni i uvijek spremni da sam vlastitiom proizvodnjom stolarije možemo udovoljiti svim zahtjevima kupaca. Opširnije

Drugi o nama

Sa firmom Tišler-Prom sarađujemo već 5 godina i ponosno mogu reći da su njiovi proizvodi od izuzetnog kvaliteta i zadovoljili su sve naše potrebe. Na svim našim objektima je postevljena je unutrašnja i vanjska stolarija koja je ispunila sva naša očekivanja.
Aldin Okanović, Modernizacija d.o.o
Firma Tišler-Prom je naš dugogodišnji kupac i poslovni partner. Veoma smo zahvalni na lojalnosti i želimo istaknuti da je zadovoljstvo imati partenre kao što su u Tišler-Promu. Preporučujem svima svaki oblik saradnje sa njima!
Nedzad Topčagić, DŽAM d.o.o
Tišler-Prom d.o.o je naš dugogodišnji strateški partner. Uz udružene snage svi projekti na kojima smo radili su ispunili sva očekivanja krajnjeg kupca. Kvalitetni proizvodi, brza isporuka i garancija su samo neki od kvaliteta Tišler-Proma koje bi istakao.
Hasan Topčagić, DŽENA d.o.o